StoryEditor

Wzmocnienie turystyki kulinarnej a produkty ze znakiem „Jakość Tradycja”

21.05.2020., 00:00h

Zapraszamy do wzięcia udziału w seminarium szkoleniowym pt.  Wzmocnienie turystyki kulinarnej poprzez włączenie do jej ofert produktów ze znakiem  „JAKOŚĆ TRADYCJA”, organizowanym przez Polską Izbę Produktu Regionalnego i Lokalnego  podczas  VIII Międzynarodowych Targów Turystyki Wiejskiej i Agroturystyki AGROTRAVEL 2016 w Kielcach. Seminarium będzie okazją do spotkania się i wymiany wiedzy organizatorów turystyki z wytwórcami tradycyjnych produktów żywnościowych o udokumentowanej jakości.

Tematyka seminarium obejmie m.in. następujące zagadnienia: znaczenie jakości w ofercie turystycznej; rozpoznawalność certyfikatów; trendy turystyki kulinarnej; krajowy system wyróżniania żywności „Jakość Tradycja”; oferta kulinarna produktów wysokiej jakości członków Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnego. W czasie seminarium odbędzie się degustacja produktów i dań z oferty członków PIPRiL.

O całym projekcie – jego celach, działaniach i harmonogramie dowiecie się Państwo także z informacji na stronie www.produktyregionalne.pl

Organizatorzy zapraszają do współpracy w projekcie wszystkich członków PIPRiL i innych producentów żywności wysokiej jakości oraz  organizatorów turystyki, świadczących usługi żywieniowe w różnego rodzaju obiektach hotelarskich i gastronomicznych, przedstawicieli samorządów i instytucji odpowiedzialnych za kształtowanie strategii rozwoju wysokiej jakości oferty turystycznej i żywnościowej. Mile będą widziani działacze organizacji pozarządowych, konsumenci, a także przedstawiciele mediów.

Seminarium szkoleniowe jest bezpłatne. Uwaga - liczba miejsc jest ograniczona!

Rejestracja poprzez Internet – oto  link do rejestracji:https://docs.google.com/forms/d/1q-a2GFawXR4z5GFWYt_teWLLP3uh0nZ_nOikOxiGNIk/viewform

Informacje organizacyjne:

  • Seminarium odbędzie podczas tegorocznych Targów Turystyki Wiejskiej i Agroturystyki Agrotravel
  • Termin spotkania: dnia 9 kwietnia 2016 r. (sobota) w godzinach 10.00.-17.00.
  • Miejsce spotkania: Targi Kielce, Hala G, Sala 3 (antresola)

Informacje dodatkowe:

  • Jolanta Kamieniecka, Koordynator projektu: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.;
  • Anna Czerwiec – Biuro  Polskiej Izby Produktu Regionalnego i Lokalnegohttp://www.produktyregionalne.pl; e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.tel./fax: +48 22 692 71 11

ZAPROSZENIE NA SEMINARIUM PIPRiL

Program seminarium szkoleniowego pt.: WZMOCNIENIE TURYSTYKI KULINARNEJ POPRZEZ WŁĄCZENIE DO JEJ OFERT PRODUKTÓW ZE ZNAKIEM „JAKOŚĆ TRADYCJA

22. wrzesień 2024 20:21